Bluestep

Bluestep, har funnits sedan 2005, och är perfekt alternativ för dig som kan ha svårt att få ditt lån beviljat hos någon annan långivare. Det kan vara att du är student, arbetslös eller har en visstidsanställning. Hos Bluestep kan du få ett lån även om du sedan tidigare har betalningsanmärkningar. När Bluestep analyser din ansökan om lån så är det din framtida betalningsförmåga de tittar på, och inte din tidigare kredithistorik.

__ Låna Pengar från 3,95 % Ränta hos Freedom Finance

Det är mycket enkelt och smidigt att fylla i en ansöka om lån hos Bluestep. Du kan göra det direkt över Internet. Hos Bluestep kan du låna pengar till att finansiera köp av villa, bostadsrätt och fritidshus.

När du tecknar ett lån hos Bluestep så sätts räntan individuellt. Du ska dock vara medveten om att alla kunder hos Bluestep har en möjlighet att kvalificera sig för den lägsta ränta.
Bluestep kan erbjuda flera olika räntetyper: Fast ränta (5 år), med en ränta från 7,80 %; Fast ränta (3 år), med en ränta från 7,85 %; Rörlig ränta (3 mån), med en ränta från 8,00 %; Korttidslån, med en ränta från 9,50 % och Ombildningslån (5 år), med en ränta från 9,50 %.

Det lägsta lånebeloppet hos Bluestep är 150 000 kronor och det högsta är 15 miljoner kronor. För att kunna låna pengar hos Bluestep, för att finansiera ett köp en bostad, så måste du själv skaffa fram pengar till kontantinsatsen. Du väljer om du vill ha ett lån med amortering eller utan. Amorteringstiden för lån hos Bluestep är 5 till 40 år.

När man tecknar ett lån vill man ofta betala tillbaka det så snabbt som möjligt, för att därmed bli skuldfri. Men kom ihåg att en alltför snabb återbetalningstakt kan leda till att du får en trasslig ekonomisk situation. Om du är osäker på hur ett visst lån hos Bluestep, med en viss ränta och amorteringstid, kommer att påverka din hushållsekonomi kan det vara en god idé att provspara den aktuella månadskostnaden under några månaders tid. På så vis får du en god uppfattning du kommer klara av en viss återbetalningstakt.

Då du tecknar ett lån hos Bluestep ska du vara medveten om att de har tre olika typer av avgifter: uppläggningsavgift, värderingsavgift och aviseringsavgift.  Uppläggningsavgiften ligger på mellan 3,45 och 5, 00 % för alla lån förutom korttidslån där avgiften ligger på 6,00 %. Värderingsavgiften hos Bluestep ligger på 2 500 kronor och syftar till att säkerställa värdet på din bostad. Beträffande aviseringsavgiften hos Bluestep så ligger den på 15 kronor. Om du vill har ett betalningskort får du betala 25 kronor per avi.

Både företag och privatpersoner får låna hos Bluestep. Men kom ihåg att bostaden inte får användas för kommersiella ändamål. Om du har några frågor som du inte tycker du får svar på via Bluesteps hemsida, så kan du ringa till deras Hjälp Direkt-linje. För direkt kontakt med Bluestep ringer du 0770-33 01 07. De har öppet måndag till torsdag, 09.00 till 19.00, och på fredagar 09.00 till 17.00.