Credit Service

Credit Service, som grundades 2005, är ett svenskägt bolag som hjälper dig till att hitta den bästa långivaren på marknaden. De har en kostnadsfri tjänst där du snabbt kan jämföra räntor, villkor och lånebelopp. Credit Service är oberoende i sitt förhållande till de långivare de samarbetar med.

__ Låna Pengar från 3,95 % Ränta hos Freedom Finance

De har samarbeten med BlueStep, Forex Bank, IKANO Banken, Länsförsäkringar, SEB, Svea Ekonomi, Wasa Kredit AB och Östgöta Enskilda Bank. Det fungerar så att du ansöker om ett lån varpå du låter bankerna slåss om att få just dig som kund. I lugn och ro kan du jämföra de olika erbjudandena som inkommit. Därefter väljer du den långivare som du tycker kan ge dig de bästa villkoren.

Via Credit Service kan du ansöka om privatlån och bolån. Du kan också använda dig av Credit Service för att lösa lån och krediter. När du gör en ansökan om privatlån via Credit Service så kommer banken att göra en kreditprövning. En kreditprövning görs för att undersöka din framtida betalningsförmåga. I Credit Service ansökningsformulär får du därför svara på en rad frågor som rör din inkomst och tillgångar, samt utgifter och skulder.

Du fyller snabbt i din ansökan direkt i din browser. Kom dock ihåg att du måste ha JavaScript aktiverat för att kunna skicka in din ansökan. Vidare är det mycket viktigt att du fyller i dina uppgifter så noga och sanningsenligt som du bara kan. Annars finns det alltid en risk att din ansökan drar ut på tiden.

För att kunna ansöka om ett lån via Credit Service så måste den sökande emellertid uppfylla vissa krav. Den sökande måste vara minst 18 år, sakna betalningsanmärkningar samt ha en årsinkomst som överskrider 110 000 kronor. För privatlån kan man minst låna 5 000 kronor och som mest 350 000 kronor. Kom dock ihåg att privatlån över 150 000 kräver att du har en medsökande.

När du ansöker om privatlån är det mycket viktigt att du kontrollerar så att den månadsavgift som lånet innebär blir hanterbar för hushållets ekonomi. På Credit Service kan du göra en lånekalkyl. Har hittar du en lånekalkylator där du enkelt kan fylla i dina uppgifter för att se vad ett lån, med en viss ränt och återbetalningstid, skulle innebära för månadskostnad.

Självklart är att man vill bli skuldfri så snabbt som möjligt. Likväl kan en alldeles för snabbt återbetalningstakt av lånet få förödande konsekvenser. En god idé kan vara att provspara några månader för att se om hushållsekonomin klarar av belastningen som det aktuella lånet innebär.

Innan du tecknar ett privatlån så ska du också fundera på vilken typ av återbetalning som du vill välja, rak amortering eller annuitetslån. Om du väljer rak amortering så medför det att den del som du amorterar är lika stor vid varje tillfälle. Således minskar din utgift över tiden, då kapitalskulden och räntan minskar. Väljer du annuitetslån så är det samlade beloppet, ränta och amortering, lika stort vid varje betalningstillfälle. Det innebär att den del som du amorterar ökar över tiden.

Mer fakta

https://www.låneansökan.se/billån/

http://www.norrbanken.se/billån/

http://www.alfabanken.se/billån/